No more running


Danmark deponerer årligt ~100.000 tons materiale, som vi nu blot håber vi kan finde en løsning på i fremtiden. Den holder ikke.
Cirkulær økonomi


Op mod 70% af renovations-deponi er genanvendeligt. Tænk hvor mange ressourcer vi kan spare hvis vi vil.
Smartere er billigere


Det koster 1000,- pr. ton deponi at grave det forsvarligt ned i jorden. Ved at forsortere kan Danmark spare op mod 108 mio. kr om året!
Nu blir’ ord til handling


ARIS-Robotics er igang med en indledende funding-runde. Til september starter vi udviklingen af vores full-scale prototype.

TEAM

Daniel R. Johansen


Ingeniør

Computer Vision

daniel@aris-robotics.com

Sina Pour Soltani


Ingeniør

Artificial Intelligence

sina@aris-robotics.com

Christian J. Eberhardt


Ingeniør

Embedded Programming

christian@aris-robotics.com


Ann-Mia Ambjerg


Forretningsudvikler

Start-up development

ann-mia@aris-robotics.com

Anders Glent Buch


Associeret Professor SDU

Artificial Intelligence

anders@aris-robotics.comPARTNERE


INVESTORER

Odense Renovation


“Vi forventer, at projektet i særdeleshed vil medvirkende til, at vi (og de øvrige danske kommuner og forsyningsselskaber) kan øge vores genanvendelsesprocent, men også berige os på de muligheder der er for implementering af løsninger
med kunstig intelligens i vores selskab.

Vi vil støtte projektet med mandtimer til sparring og testning af løsninger samt stille faciliteter/lokaliteter tilrådelighed for projektet herunder også affald til afprøvning.”

Miljøstyrelsen JUMP


“Projekter rammer ned i en problemstilling som er tydelig på de danske genbrugsstationer, og som vi fra miljøstyrelsen endnu ikke har fundet løsning på.

Derved løser den et reelt og praktisk problem, som vil være med til at løfte niveauet for den danske affaldssortering og cirkulærer økonomi.”

Kontakt os


Hvis du ønsker at tage kontakt til os, så send os en mail. Vi svarer hurtigt og vil meget gerne fortælle mere om projektet.

  • info@aris-robotics.com